Jyväskoti

jyvaskoti2


Jyväskoti on yhteisöhoitoon perustuva 15 asukkaan yhteisö Mattilan kaupunginosassa Jyväskylässä. Asumisyksikkö sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa vanhassa kartanorakennuksessa, tunnelmallisessa pihapiirissä. Asukkailla on omien kodikkaiden huoneidensa lisäksi käytössään tilavat oleskelu-, ruokailu-, askartelu- ja pesutilat, sauna sekä kaksi terassia. Henkilökunta on paikalla joka päivä klo 8.00–20.00. Päivystäjä on tavoitettavissa 24 h vuorokaudessa.

Jyväskoti, Kramsunkatu 5, 40600 Jyväskylä, puh. 014 615 544
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Liikkuva palvelu

liikkuva palvelu2


Liikkuvassa asumisen tukemisessa ammattitaitoiset kokeneet työntekijät tekevät kotikäyntejä asiakkaan kotiin. Yhteistyön alussa tehdään palvelusopimus ja kuntoutussuunnitelma, joissa sovitaan yhteistyön sisältö, tavoitteet ja tapaamisväli jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Yhteistyön tavoitteena voi olla esim. päivittäisen toimintakyvyn koheneminen, kotoa liikkeelle lähteminen, asioiden hoito ja kodin ulkopuolisiin toimintoihin osallistuminen. Liikkuvan asumisen tukemisen tavoitteena on tukea kuntoutujaa toimimaan normaali elämässään mahdollisimman itsenäisesti.

Yhteydenotot: Toimitusjohtaja Arja Heikura, p. 040 570 6029
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Jyväskodit Oy

Jyväskodit Oy tarjoaa kuntouttavaa, laadukasta, kodinomaista asumispalvelua sekä liikkuvaa palvelua päivittäistä tukea ja ohjausta asumisessaan tarvitseville mielenterveyskuntoutujille. Toimipaikat sijaitsevat Jyväskylän keskustan läheisyydessä ja liikkuva asumisen tukemisen alue rajoittuu 40 km:n säteelle Jyväskylän keskustasta.

Ammattitaitoinen koulutettu ja kokenut henkilökunta auttaa ja ohjaa asukkaita heidän henkilökohtaisten tarpeiden mukaan kuntoutumisessaan ja jokapäiväisissä askareissaan. Tehtävänämme on turvata asukkaiden toimintakyvyn säilyminen ja mahdollistaa kuntoutuminen yhä itsenäisempään asumiseen ja/tai oman elämän kokonaisvaltaisempaan hallintaan. Tarvittaessa asukkaille järjestetään asumista tukevia tukipalveluja. Molemmissa toimipaikoissa järjestetään säännöllistä ryhmätoimintaa ja asukkaita motivoidaan myös talon ulkopuoliseen toimintaan ja virikkeisiin. Asukkaille järjestetään runsaasti virkistävää retkitoimintaa, jolla edistetään asukkaiden sosiaalista aktiivisuutta ja kuntoutumista.

Yhteydenotto

Omat tiedot
*
*
*